У Буковинському міліцейському гарнізоні проведений стройовий огляд

На території Чернівецької військової частини 300 окремого гвардійського механізованого полку відбувся стройовий огляд органів та підрозділів УМВС України в Чернівецькій області, а також підготовчі заходи до участь в урочистому марші на параді до Дня перемоги у Великій Вітчизняні війні.

Стан форменого одягу, зовнішній вигляд, а також визначення рівня стройової підготовки кожного працівника міліції Чернівецького гарнізону перевіряли начальник та заступники УМВС України в Чернівецькій області.

Близько тисячі працівників апарату управління МВС, підрозділів Деравтоінспекції, боротьби із організованою злочинністю, державної служби боротьби з економічним злочинами, відділу державної служби охорони, міських райвідділів, батальйону патрульної служби, спецпідрозділів міліції «Беркут» та «Грифон», кінологічної служби, науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, училища професійної підготовки працівників міліції та інші вишикувались на плацу військової частини.

Начальник Буковинської міліції Олександр Демидов, перевірив забезпеченість особового складу форменим одягом, дотримання правил його носіння, наявність та відповідність службових жетонів і посвідчень.

Усі підрозділи та служби, після стройового огляду, пройшли урочистим маршем під супровід міліцейського оркестру.

За проявлення високого рівня стройових навиків, зразкового зовнішнього вигляду та відмінну підготовку до стройового огляду відзначено кращі підрозділи. Зокрема, почесними грамотами нагороджено РМОП «Беркут», УДАІ та Першотравневий РВ УМВС.

Наприкінці зустрічі з підлеглими Олександр Демидов зазначив, що носіння погон – це велика честь для кожного працівника міліції, а зовнішній вигляд, охайність, підтягнутість, стройовий вишкіл правоохоронців викликає у громадян впевненість у захищеності від будь-яких протиправних посягань.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata