Буковинська міліція застерігає: захистіть свої помешкання під час свят

УМВС України в Чернівецькій області нагадує про необхідність бути особливо пильними та обережними під час травневих свят. Запобігти проникненню небажаних гостей до вашого помешкання і звести до мінімуму обсяг можливих втрат цілком у ваших силах.

Якщо ви запланували виїзд на природу, або кількаденні поїздки – не ігноруйте елементарні заходи безпеки! Перед тим, як вийти з помешкання ретельно перевірте справність замків і щільно закрийте всі засувки на вікнах, кватирках, балконних та вхідних дверях.

Не залишайте домівку без нагляду. Скористайтеся послугами служби охорони, або домовтесь з сусідами чи рідними, щоб вони навідувались час від часу до вашого помешкання. Потурбуйтесь про те, щоб хтось отримував вашу кореспонденцію, адже заповнена поштова скринька – явна ознака довгої відсутності господарів вдома.

Також ми рекомендуємо мешканцям міста та області повідомляти за номером «102» або в територіальні підрозділи органів внутрішніх справ інформацію про підозрілих осіб, які перебувають у під\’їздах будинків або на прилеглих до них територіях. Пам\’ятайте, легше запобігти злочину, ніж розкрити його.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata