«Буковинастандартметрологія» стала бронзовим призером загальнонаціонального рейтингу

Як повідомив сьогодні, 7 травня, під час апаратної наради генеральний директор державного підприємства «Чернівецький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Леонід Боднар, очолювана ним установа виконує державні функції у сфері захисту прав споживачів, стандартизації, метрології, сертифікації, підтвердження відповідності – причому, як в Чернівецькій області, так і за її межами, зокрема, співпрацює з підприємствами Болгарії, Румунії, Угорщини.

«Підприємство уповноважене на проведення повірки засобів вимірювальної техніки та атестоване на право проведення вимірювань у сфері та поза сферою поширення державного метрологічного нагляду, є уповноваженим органом з сертифікації продукції та систем управління – зазначив Леонід Боднар. – За період з 2011 по 2013 роки підприємством придбано 12 робочих еталонів, що дало можливість освоїти 4 нових види повірки. Тут впроваджена та функціонує система управління якістю, що розроблена та документально оформлена згідно вимог ДСТУ ISO9001-2001 та ДСТУ ISO17025».

Як зазначив Леонід Боднар, підприємство проводить активну роботу з оновлення матеріальної бази, оскільки придбання сучасного обладнання дозволяє освоювати нові види робіт та підвищувати його рентабельність. Так, згідно з загальнодержавним рейтингуванням підприємств державної форми власності за результатами 2011-2012 років «Буковинастандартметрологія» стала бронзовим призером рейтингу у номінації «Прибутковість та рентабельність».

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata