На Буковині відбудеться \”Фестиваль березового соку\”

На Буковині відбудеться "Фестиваль березового соку"У неділю, 12 травня 2013 року Березовий фестиваль запрошує на гостини! Початок об 11.00. Дійство відбуватиметься на Хуторі Дунавець (село Банилів – Підгірний) Сторожинецького району.

Головна мета фестивалю – сприяння розвитку сільського та екологічного туризму Буковини, підвищення соціально – економічного та рекреаційного потенціалу регіону, створення та просування нових туристичних продуктів на основі «зелених» інновацій та традиційного ведення сільського господарства в Карпатах.

В програмі фестивалю:

Міжнародна виставка карикатури на екологічну тему «На 100% натуральне», представлена громадською організацією GEC «Bucovina» (Сучава, Румунія). Роботи, які вже бачили Сучава, Бухарест, Мадрид, Вільнюс, Гельсінкі та Брюссель.
Прес-конференція «Карпатська конвенція: 10 років здобутків та втрат».
Інформаційно-просвітницькі акції з використання енергії сонця для організаторів сільського туризму та подорожей у природі, в рамках Європейських Днів Сонця – 2013.
Творчі майстерні: вироби власноруч Hand Made
У березовому гаю на мальовничий галявині на гостей чекають смачні, веселі та корисні розваги, творчі конкурси можливі тільки в Карпатах, і повний Березовий Гай сюрпризів.
Концертна програма від гостей з Румунії в рамках транскордонного проекту “Долаючи кордони: розвиток гірського туризму” MIS ETC код 786, що реалізується Чернівецькою міською громадською організацією «Бізнес-центр» у співпраці з гуманітарною фундацією «Клопот» (м.Сучава, Румунія) та Чернівецьким обласним громадським молодіжним екологічним об’єднанням «Буквиця» (м.Чернівці) в межах Спільної Операційної Програми Румунія – Україна – Республіка Молдова 2007-2013
Організатори

ЧОГМЕО «Буквиця», Управління інфраструктури та туризму Чернівецької ОДА,

Банилів – Підгірнівська сільська рада, НГО «Банилів – Підгірнівський молодіжний блок»,

Туристична громадська організація «Палітра Буковини»

Партнери проекту

Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства

Управління агропромислового розвитку ОДА

Сторожинецька РДА

Медіа партнери

Чернівецький прес – клуб реформ

Незалежна інформаційна агенція БукІнфо

ЧДТРК «Буковина»

Більше інформації за телефоном: 067 3730113

peredplata