В Чернівцях на старті місячника гурмана здивував унікальними стравами

Місячник гурмана, який проводиться у Чернівцях вперше, стартував 14 травня. Протягом двох перших днів заклади ресторанного господарства міста презентували перші та м’ясні страви.

14 травня заклади, які беруть участь у проведення місячника гурмана (бар «Шоколадний», ресторан «Гном-централь», ресторан «Шарм», ресторан «Гопачок», розважальний комплекс «Клеопатра», ресторан «Чічері») представили українські борщі, збірні солянки, курячі бульйони та креми-супи, які вражали різноманітністю та смаковими якостями.

Наступний день місячника минув під гаслом “М’ясо по-буковинськи – це здорово та смачно!”. Конкурсною комісією одноголосно було визначено, що всі представлені м’ясні страви відрізнялись неповторним смаком та індивідуальною презентацією. Дегустаторів приємно здивували страви «М’ясо під чорничним соусом», «М’ясо «Щось із чимось», «Гордість генерала», «Мікс з курячих потрохів», «Реберця медові», «Телячі принади» та «Фриптура».

Гості і мешканці міста запрошуються до закладів, які беруть участь у проведення місячника гурмана 21 травня (“Рибний калейдоскоп”) та 22 травня (фірмові страви “Буковинський калейдоскоп”). У ці дні там діятимуть 20%-і знижки.

26 травня за підсумками пригощання журі обере найсмачнішу, найкомфортнішу та найбільш “чернівецьку” ресторацію. Серед членів журі – працівники туристичної, економічної та гастрономічної галузей.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata