Школярі Вижниччини відвідали Чернівецький слідчий ізолятор

З метою формування у підлітків правомірної дисципліни, усвідомлення юридичної відповідальності за різні правопорушення, цими днями, для бажаючих школярів Вижниччини було проведено ознайомчу екскурсію по Чернівецькому СІЗО.

Спочатку підлітків співробітники установи провели до актового залу, де заступник начальника Чернівецького СІЗО – начальник сектору по роботі з особовим складом Вадим Петрович Кривой, розповів про історію слідчого ізолятора та розпорядок дня ув’язнених.

Далі, в рамках екскурсії, яку проводив заступник начальника Чернівецького СІЗО із соціально-виховної та психологічної роботи – Микола Юрійович Труфин, учні мали можливість пройти по режимному корпусу та ознайомитись з умовами перебування в установі. Було роз’яснено, що таке жити за чітким розкладом, в чотирьох стінах, далеко від рідних і близьких, права і обов’язки ув’язнених, порядок призначення побаченнь.

В ході екскурсії співробітники установи відповідали на всі питання, які виникали у гостей, повідомляють в Вижницькій РДА.

peredplata