Буковинський студент Омелян Тарнавський – лауреат Президентської премії

23 травня в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка відбулося нагородження переможців Конкурсу «Україна ХХІ століття: цивілізаційний вибір». Конкурс проводився Інститутом стратегічних оцінок при Президентському фонді Леоніда Кучми «Україна».

Метою конкурсу було з’ясувати ставлення студентської молоді до пріоритетів зовнішньої політики України, її позаблокового статусу, стратегії європейської чи євразійської інтеграцій з урахуванням нових економічних і політичних реалій у світі – кризових явищ та ізоляціоністських настроїв у Євросоюзі, активізації дій Росії щодо формування Євразійського союзу.Участь в конкурсі від Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича брав Омелян Тарнавський, студент 3-го курсу кафедри політології та державного управління факультету історії, політології та міжнародних відносин.Відкрив конференцію директор Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т. Шевченка Валерій Копійка. Леонід Кучма виступив з промовою і побажав конкурсантам і всім присутнім плідної дискусії. У конференції взяли участь: Міністр МЗС України Леонід Кожара, який у своєму виступі стисло ознайомив учасників конференції з актуальними питаннями зовнішньої політики України; Міністр МЗС (1990 – 1994 рр., 2000 – 2003 рр.) Анатолій Зленко; Міністр МЗС (2007 – 2009 рр.) Володимир Огризко. Також конференцію відвідали провідні політики й експерти. Трансляцію здійснювали місцеві ЗМІ та національний телеканал «ICTV». Студенти українських ВНЗ, які брали участь у конкурсі, мали змогу оприлюднити свої конкурсні роботи і захистити їх. Завершилася конференція нагородженням переможців дипломами та грошовими преміями Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна». У цьогорічному конкурсі взяли участь 740 конкурсантів із 113-ти ВНЗ з усіх регіонів України.Завдяки самостійній наполегливій праці, бажанню, старанню та високому рівню конкурсної роботи студент нашого університету став лауреатом Третьої премії цього конкурсу.

Вітаємо студента Омеляна Тарнавського із високими результатами та гідною презентацію Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та бажаємо подальших успіхів!

За інформацією кафедри політології та державного управління Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Джерело – сайт [id]=2787]ЧНУ

peredplata