Законодавство на захисті студентів-інвалідів

Уряд вніс зміни до Державної цільової програми \”Національний план дій з реалізації Конвенції про права інвалідів\” на період до 2020 року\”, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2012 р. № 706.
Програму доповнено завданням стосовно сприяння доступу особам з інвалідністю до будівель, споруд та приміщень у вищих навчальних закладах. Для виконання зазначеного завдання затверджено заходи щодо проведення інвентаризації будівель, споруд і приміщень вищих навчальних закладів на предмет пристосування для потреб осіб з інвалідністю, а також забезпечення при проектуванні, будівництві та реконструкції будівель, споруд і приміщень вищих навчальних закладів вимог державних будівельних норм з урахуванням потреб осіб з інвалідністю.

Про це повідомляє Людмила ПИЛИПІВ провідний спеціаліст відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області.

peredplata