Чернівецькі освітяни ділилися досвідом з колегами із Вижницького району

17 червня в управлінні освіти Чернівецької міської ради в рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа» перебувала делегація освітян Вижницького району Чернівецької області. Роботу управління освіти презентувала його начальник Валентина Малишевська, яка ознайомила присутніх із досвідом роботи щодо готовності до запровадження нових Державних стандартів початкової, базової та повної середньої освіти.

Голова міського профспілкового комітету працівників освіти Ганна Поштар закцентувала увагу присутніх на проблемі соціального захисту вчителя як запоруку успішного впровадження освітніх реформ.

Делегація відвідала гімназії № 7, 23, спеціалізовану загальноосвітню школу № 41 з вивченням єврейського етнокультурного компонента та ліцей №4. Проведення екскурсій шкільними кабінетами, ігровими кімнатами, спортивними залами та рекреаціями викликали неабияке зацікавлення в присутніх. Велась жива співбесіда гостей з дирекцією, педагогічними колективами та управлінцями щодо запровадження нових Державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої освіти.

Обмін досвідом між освітянами Вижниччини та м. Чернівці привів до висновку, що нові Державні стандарти початкової, базової та повної загальної освіти є необхідною потребою й вимогою сьогодення.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata