Релігійні конфесії Буковини спільно відзначать 1025-річчя хрещення Київської Русі

Як повідомляє управління культури обласної державної адміністрації, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Віталія Темерівського відбулося засідання організаційного комітету з відзначення в Чернівецькій області 1025-річчя хрещення Київської Русі за участю керівників та представників релігійних конфесій краю.

Під час зустрічі її учасники обговорили план заходів, які передбачено провести в області з нагоди свята, зокрема організації зустрічі керівників конфесій області з головою обласної державної адміністрації Михайлом Папієвим, проведення 28 липня в приміщенні Літнього театру у Чернівцях свята духовного християнського піснеспіву.

У своїх виступах керівники конфесій області підкреслили важливість спільного відзначення цієї знаменної дати всіма християнськими конфесіями буковинського краю. Також, за словами організаторів свята, відзначення цієї знаменної дати проходитиме в молитвах, проведенні релігійних заходів та служінні, спрямованому на допомогу соціально-незахищеним верствам населення.

Джерело – прес-служба ОДА.

peredplata