На Буковині на початку липня відбудеться регіональний етап фестивалю «Студентська республіка»

Про заходи, що відбудуться з 2 по 5 липня в рамках регіонального етапу фестивалю «Студентська республіка» йшлося на нараді під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Віталія Темерівського. Зокрема, заступник директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Олександр Довганич повідомив, що впродовж чотирьох днів на базі туристично-розважального комплексу «Сонячна долина» студенти 6 провідних буковинських ВУЗів будуть змагатися за право представляти Чернівецьку область на всеукраїнському етапі фестивалю.

За його словами, щорічне проведення таких заходів сприяє не тільки формуванню у молоді сучасного бачення організації змістовного дозвілля, але й слугує найкращою пропагандою здорового способу життя.

«Цей молодіжний фестиваль відіграє важливу роль у поширенні державницьких ідей у студентському середовищі, виробленні у представників сучасної молоді навичок самоврядування і прийняття управлінських рішень», – відзначив під час наради Віталій Темерівський і доручив керівникам профільних структурних підрозділів крайової виконавчої влади всебічно сприяти «Студентській республіці» у його проведенні.

Джерело – прес-служба ОДА.

peredplata