За минулі 4 доби в Чернівецькій області виникло 5 пожеж

28 червня у селі Давидівка Сторожинецького району виникла пожежа в господарській будівлі місцевого мешканця. Відразу за місцем виклику було направлено пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцеві пожежні команди сіл Давидівка та Банилів-Підгірний. Першочерговим завданням бійців ДСНС було запобігання подальшого поширення полумя, оскільки поруч знаходився житловий будинок, на який міг перекинутится вогонь. Рятувальники оперативно локалізували пожежу у тих межах, у яких застали на момент прибуття. Згодом пожежу повінстю ліквідували. Вогнем знищено покрівлю будівлі, господарські речі, пошкоджено стіни господарської будівлі. Завдяки оперативним діям вогнеборів від знищення було врятовано поруч розташований житловий будинок. Постраждалих немає.

27 червня у Чернівцях по вул. Лубенській виникла пожежа в житловому будинку. Оскільки площа пожежі була незначною, місцевим мешканцям вдалося ліквідувати небезпеку до прибуття вогнеборців. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Ще у трьох випадках було зафіксовано пожежі в автомобілях. 28 червня у селі Мамаївці Кіцманського району горів автомобіль «Опель». Вогнеборці міста Кіцмань, які прибули на місце події, оперативно ліквідували пожежу. 29 червня у селі Рукшин Хотинського району горів автомобіль «Опель», а 1 липня у селі Керстенці Хотинського району горів автомобіль «Мерседес». В обох випадках на ліквідацію пожежі виїжджав пожежно-рятувальний підрозділ міста Хотин. На даних пожежах від знищення врятовано 2 автомобілі.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata