Податкова Чернівців наголошує: плата за надання адміністративних послуг законодавством не передбачена

Всі зусилля податкового відомства спрямовано на підвищення якості обслуговування платників податків та перетворення податкового відомства у високоякісну сервісну службу. З метою забезпечення комфортних умов платникам податків у ДПІ у м. Чернівці майже рік потому було створено Центр обслуговування платників. З відкриттям сервісного центру у чернівчан з\’явилася можливість оперативно отримати широкий спектр інформаційних та адміністративних послуг. Зокрема, на підставі поданої заяви, у встановлений законодавством термін, платники безкоштовно отримують різного роду довідки та дозвільні документи. Окрім того, висококваліфіковані митарі надають фахові консультації по практичному застосуванню податкового законодавства.

Для зручності у двох залах Центру, оформлено інформаційні та тематичні стенди зі зразками заповнення заяв, податкової звітності, актуальною інформацією про зміни в оподаткуванні. На екранах моніторів постійно розміщуються останні новини щодо законодавства та діяльності інспекції. Для зручності платників обладнано місця для очікування, відкрито ІТ – приймальню, є безпровідна система Wi-Fi. Встановлена скринька для зауважень та пропозицій від платників податків.

Наразі на податковому обліку в інспекції перебуває 8919 юридичних та 30153 -фізичних осіб – підприємців. З початку поточного року співробітниками Центру обслуговування платників прийнято більше 32,0 тисячі вхідної кореспонденції, понад 61,2 тис. податкових звітів, видано понад 12 тис. довідок, свідоцтв, патентів тощо.

Центр обслуговування платників податків ДПІ у м. Чернівцях працює із подовженим робочим днем з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 20.00, а також у суботу з 9.00 до 16.00.

Впровадження стандартизованих та прозорих форм і методів обслуговування платників податків дозволяють досягнути нової моделі функціонування податкової.

Про це повідомляє відділ взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Чернівцях.

peredplata