У Вижницькому районі запрацює Центр надання адміністративних послуг

З 15 липня 2013 року у Вижницькому районі розпочне свою роботу Центр надання адміністративних послуг, який буде розміщено за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 88а, І-й поверх райдержадміністрації.

За повідомленням першого заступника голови райдержадміністрації Миколи Рощибака розпорядженням голови райдержадміністрації затверджено Положення та Регламент Центру надання адміністративних послуг Вижницької райдержадміністрації та затверджено перелік адміністративних послуг та перелік суб’єктів надання адміністративних послуг.

За словами посадовця головне завдання нової структури зробити так, щоб людина, котра прийшла сюди з питанням щодо надання послуг дозвільного характеру чи адміністративних послуг (довідок, посвідчень, бланків тощо) отримала їх тут і більше нікуди не ходила. У ЦНАПі людина повинна отримати всю необхідну інформацію, тут їй допоможуть написати відповідну заяву, тут вона здасть усі необхідні для вирішення питання документи і тут людина повинна отримати відповідь по вирішенню того питання, з яким зверталася.

У Центрі надання адміністративних послуг у місті Вижниці, відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги», будуть представлені структурні підрозділи районної державної адміністрації: управління соціального захисту населення, відділ містобудування, архітектури та цивільного захисту населення, відділ освіти, молоді та спорту, відділ ведення Державного реєстру виборців, служба у справах дітей та державний реєстратор Вижницького районного управління юстиції.

Про це повідомляє Вижницька районна державна адміністрація.

peredplata