У найбільших супермаркетах Чернівецької області можна розрахуватися безконтактною карткою ПриватБанку

Магазини мереж “Сільпо”, “Метро” та “Велмарт” у Чернівецькій області тепер приймають безконтактні платежі за допомогою інноваційної послуги PayPass від ПриватБанку.

З початку року в Чернівецькій області понад 1500 клієнтів придбали карти-стікери для беконтактной оплати. Всього в області 3200 клієнтів вже користуються PayPass, а до кінця року планується випуск приблизно ще 1000 наклейок.

Україна стала 38-ю країною в світі, в якій міжнародна компанія MasterCard представила технологію PayPass.

За словами керівника бізнесу по роботі з торгівельними підприємствами Сльозко Олега Вікторовича, до кінця року буде встановлено ще близько 120 таких терміналів, а в найближчі 2 роки всі термінали банку будуть приймати платежі PayPass.

Інноваційна послуга PayPass – це новий продукт ПриватБанку, який використовує технологію MasterCard PayPass (безконтактна технологія, за допомогою якої Ви можете здійснювати покупки в один дотик). Досить піднести карту-стікер до зчитувального пристрою на касі або терміналі, і покупка буде сплачена.

Використовуючи цю просту і зручну технологію, оплачувати покупки може навіть дитина, а батьки можуть не боятися, що у неї відберуть гроші або вона їх втратить.

Всього в Україні PayPass приймають уже більше 2 500 торгових точок, де встановлено понад 7 000 терміналів ПриватБанку.

У MasterCard вважають, що перший рік розвитку PayPass в Україні був дуже успішним.

\”За цей час у нас з\’явилося багато партнерів, з якими ми побудували необхідну інфраструктуру для використання безконтактних платежів, яка також закладає фундамент для впровадження платежів за допомогою NFC-телефонів. Ми бачимо, що ті торгівельні мережі, які встановили перші PayPass термінали більш ніж півроку тому, приймають рішення забезпечити такими терміналами всі свої торгові точки, – розповів керівник напрямку розвитку бізнесу представництва MasterCard Europe в Україні Олександр Будяков”.

У службі безпеки \”ПриватБанку\” також додали, що на сьогодні не було жодної шахрайської операцій за допомогою стікерів MasterCard PayPass.

peredplata