У 2013 році чернівчани придбали 1152 торгових патенти

Цьогоріч для здійснення окремих видів підприємницької діяльності (торговельна діяльність у пунктах продажу товарів, діяльність з надання платних побутових послуг, торгівля валютними цінностями у пунктах обміну іноземної валюти та діяльність у сфері розваг – ст. 267 Податкового кодексу) 739 чернівецьких платників (в т.ч. 359 – юридичних осіб та 380 підприємців) придбали 1152 торгових патенти.

Платниками податків-власниками торгових торгових патентів станом на 1 серпня сплачено до місцевого бюджету понад 3,5 млн. грн.

ДПІ у м. Чернівцях ГУ Міндоходів у Чернівецькій області звертає увагу власників патентів на необхідність своєчасно вносити плату за торговий патент – не пізніше 15 числа місяця, що передує звітному місяцю або кварталу. При цьому, підприємці можуть здійснювати сплату збору за здійснення деяких видів підприємницької діяльності авансовим внеском до кінця календарного року. За прострочення строків сплати застосовуються штрафні санкції відповідно до ст. 125 Податкового кодексу України.

Про це повідомляє Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях.

peredplata