В Берегометі громада недоотримала півмільйона за використання земель

Працівниками Держфінінспекції в Чернівецькій області в ході ревізії Берегометської селищної ради виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на загальну суму 601,1 тис. грн.

Зокрема, внаслідок безоплатного використання земельних ділянок під будівлями та спорудами та користування земельними ділянками при відсутності права на їх використання, місцевими бюджетами протягом ревізійного періоду втрачено 465,1 тис. грн, з яких під час ревізії додатково надійшло 14,8 тис. грн.

Завищення підрядниками обсягів виконаних робіт з ремонту та реконструкції об’єктів комунальної власності смт. Берегомет та включення ними до актів виконаних робіт документально не підтверджених витрат, призвело до зайвого використання селищною радою 91 тис. грн бюджетних коштів.

Через не проведення індексації грошових доходів працівників, їм протягом 2011-2012 років недонараховано 57 тис. грн., які виплачено в ході ревізії.
За недотримання законодавства з фінансових питань 10 посадових осіб притягнуто до адмінвідповідальності. До установи застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами. Про результати ревізії проінформовано Вижницький РВ УМВСУ в Чернівецькій області.

Про це повідомляє Держфінінспекція в Чернівецькій області.

peredplata