На «Александров-ралі» у Чернівцях стартуватиме рекордних 65 екіпажів

Триває підготовка до четвертого етапу Чемпіонату України, який водночас є шостим етапом Чемпіонату Росії та дванадцятим етапом Кубку Європи з ралі. Він стартуватиме 16 серпня на Соборній площі Чернівців.

До моменту офіційної публікації прізвищ учасників ралі та їхніх стартових номерів список дещо зменшився у розмірах. Буквально в останню мить потрапив у аварію на ралі «300 озер» один з лідерів російського чемпіонату Станіслав Травніков. Також було відкликано заявки ще двох росіян – Вадима Макарова та Андрія Смірнова. У той же час з’явилося два нових учасники – харків’янин Дмитро Ніколаєнко та петербуржець Микита Філіппов. Таким чином кількість учасників «Александров Ралі» було зафіксовано на позначці 65. Ця цифра є рекордною для українського гравійного ралі за всю історію. Окрім того, ніколи раніше в гравійних українських перегонах не стартувало понад 30 повнопривідних машин.

Справжні шанувальники автоспорту зможуть поринути у атмосферу перегонів вже у четвер, 15 серпня, коли поблизу Берегомету Чернівецької області почнуться офіційні тестові заїзди, передбачені організаторами. У п’ятницю весь пелотон збереться на Соборній площі Чернівців, де відбудеться урочиста церемонія відкриття ралі. Субота та неділя будуть присвячені чистому спорту. 12 спецділянок, 180 бойових кілометрів, гірські перевали та швидкісні ділянки попід схилами Карпат – все це обіцяє стати незабутнім святом автоспорту.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata