На поточний середній ремонт ділянки дороги Житомир-Чернівці протяжністю понад 11 км передбачено 30 млн. гривень

Сьогодні, 12 серпня, під селекторної прес-конференції начальник Служби автомобільних доріг області Ігор Гах повідомив про хід ремонту доріг та мостів краю згідно з дорученнями Президента України. За його словами, планом фінансування області цьогоріч виділено понад 54 млн. гривень,з яких на поточний ремонт – 21,5 млн. гривень, а на експлуатаційне утримання – 32,6 млн. гривень.

«Всього у 2013 році на дороги загального користування краю передбачено державним бюджетом 159,7 млн. гривень. За 7 місяців виконано робіт на 49,5 млн.грн. Ми ліквідували 73754 м2 ямковості на дорогах з чорним покриттям та використали при цьому майже 9 тонн гарячої асфальтобетонної суміші», – зазначив посадовець.

Ігор Гах також повідомив, що на поточний середній ремонт ділянки дороги Житомир-Чернівці протяжністю понад 11 км передбачено 30 млн. гривень,а на проектування нового мосту через р. Дністер в с. Атаки – 1,5 млн. гривень. На цьому мосту, за його словами, вже завершуються відновлювальні роботи. «У липні ми здійснили повне інструментальне та лабораторне обстеження стану мосту через річку Дністер автомобільної дороги Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече в с. Звенячин, виготовили проектно-кошторисну документацію на його ремонт і зараз розпочалась тендерна процедура на виконання необхідних робіт, – наголосив Ігор Гах і додав, що до кінця листопада дорожники планують завершити всі види ремонтних робіт на буковинських автошляхах і, таким чином, поліпшити їх стан.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata