На Кіцманщині вшанували пам’ять поета, громадського діяча Віктора Зубара

В неділю в селі Витилівка вшанували пам\’ять поета, громадського діяча, члена Національної спілки письменників України Віктора Зубара, якому 15 серпня виповнилося б 90 років. Запрошені друзі, колеги, поети: члени національної спілки письменників України Віктор Косяченко, Віталій Демченко, Василь Місевич та лауреати літературно-мистецької премії ім.В.Зубара Мирослав Куєк, Сільва Заєць і Григорій Руснак, урочисто відкрили пам\’ятну дошку на будинку, де останні роки працював сільським фельдешром Віктор Зубар, поклали квіти на могилу поета, а потім в сільському клубі відбувся літературно-мистецький вечір \”Співець краси\”.

Глядачі захоплено слухали вірші і пісні у виконанні фольклорного колективу \”Лашківчани\”, юних виконавців Яни Кушнірик, Люби Бурденюк та Богдани Хорбут, оглянули книжкову виставку \”Наш земляк – поет Віктор Зубар\”, та художню виставку картин поета.

Активну участь у проведенні цього заходу взяли клубні та бібліотечні працівники сіл Лашківка та Витилівка на чолі з сільським головою І.І.Ванчуляком. Про це повідомляє офіційний веб-сайт Кіцманської районної державної адміністрації.

peredplata