Уряду вже надано документи на 18 інноваційних проектів розвитку Буковини

Сьогодні, 19 серпня, на апаратній нараді йшлося про роботу управління капітального будівництва облдержадміністрації з питань впровадження інноваційних проектів області. Зокрема, начальник управління Валерій Карвацький повідомив, що на виконання відповідного доручення обласної державної адміністрації спеціалісти управління капітального будівництва опрацювали та надіслали на погодження в Кабмін пакет документів на 18 інноваційних проектів розвитку Буковини на суму понад 230 млн.гривень державних запозичень. Вони розроблені згідно з вимогами Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

За його словами, на даний момент з райдержадміністраціями опрацьовується пакет документів щодо 4 проектів для завершення будівництва на суму запозичень 39 531 тис. гривень. Загалом щодо залучення коштів під державні гарантії надано пропозицій на 42 об’єкти на загальну суму майже 342 млн. гривень.

«Водночас, станом на 16 серпня цього року не надали свої пропозиції Вижницька, Новоселицька, Сокирянська районні державні адміністрації, Чернівецька та Новодністровська міські ради», – зауважив Валерій Карвацький. Він також зазначив, що серед проблемних питань впровадження інноваційних проектів розвитку – відсутність чітких критеріїв відбору об’єктів, які можуть реалізовуватися за рахунок запозичень під державні гарантії.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata