В Чернівцях проходитиме місячник доброчинності

З 10 вересня по 10 жовтня місцевим осередком Міжнародної громадської організації Міжнародний фонд «Взаєморозуміння і толерантність» за підтримки Чернівецької міської ради буде проводитись місячник доброчинності «Від серця до серця хай іде доброта». Заходи приурочені до 605-річчя міста Чернівці, Дня людей похилого віку та Міжнародного дня милосердя. В акції приймуть участь: міські управління освіти, охорони здоров’я, культури, вищі професійні училища, студенти вищих навчальних закладів, партнерські організації, благодійники і меценати.

Під час проведення місячника відбудеться акція «Зігрійте добром старість».
Організатори місячника чекають на підтримку людей, які здатні прийти на допомогу, проявити милість людського серця, розуміння, співчуття, вміння розділити чужий біль і горе , як свої власні.

Контакти:
Чернівецький місцевий осередок
Міжнародна громадська організація Міжнародний фонд
«Взаєморозуміння і толерантність»
м.Чернівці 58002 вул. О.Кобилянської ,13
телефон 52-25-83 або моб.095-13-26-819

Довідково

Чернівецький місцевий осередок Міжнародної громадської організації Міжнародний фонд « Взаєморозуміння і толерантність» опікується людьми похилого віку , які зазнали нацистських переслідувань в роки Другої світової війни. Це в’язні концтаборів, колишні примусові працівники фашистської Німеччини, діти вивезені разом з батьками та народжені в неволі. Про це повідомляє офіційний веб-портал Чернівецької міської ради.

peredplata