До Чернівців на навчання приїхали міліціонери з дев\’яти областей

Днями розпочали навчання новобранці чернівецького училища професійної підготовки працівників міліції.
У вересні цього року в училищі розпочалася підготовка новопризначених інспекторів патрульної служби та бійців спеціального підрозділу міліції швидкого реагування «Беркут».

Знаннями та уміннями за напрямом підготовки «Патрульна служба» оволодівають 24 курсантів з Хмельницької, Закарпатської, Тернопільської та Чернівецької областей.

Бійці «Беркута», яких налічується 21, з’їхалися на навчання з Дніпропетровської, Запорізької, Рівненської, Київської та Закарпатської областей. Для них підготовка триватиме 90 днів. За цей час курсанти повинні оволодіти знаннями та практичними навиками з тактико-спеціальної, загально-правової, вогневої та фізичної підготовки.

Отримані знання дадуть змогу сформувати у курсантів всебічне розуміння специфіки міліцейської служби та «озброять» майбутніх правоохоронців достатнім багажем знань та умінь, аби вони змогли в повній мірі виконувати свої службові обов’язки. Адже їх чимало: забезпечення охорони громадського порядку на вулицях та в інших громадських місцях, робота в районах зі складною оперативною обстановкою, реалізація комплексу заходів при проведенні спеціальних операцій по затриманню та знешкодженню злочинців, звільненню заручників, припиненню терористичних актів, відбиттю нападів на об’єкти та звільнення їх у разі захоплення тощо.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata