На Буковині зібрались бійці спецпідрозділів МВС з п\’яти регіонів країни

На Буковині зібрались бійці спецпідрозділів МВС з п’яти регіонів країни
Сьогодні стартував чемпіонат з міні-футболу серед команд спецпідрозділів управлінь боротьби з організованою злочинністю «Георгіївський кубок – 2013».

Відкриття зональних змагань західного регіону відбулось на полі одного з мальовничих туристичних комплексів Буковини. Для участі у відбірковому турі тут зібрались команди БОЗ МВС Житомирської, Винницької, Рівненської, Хмельницької та, звичайно, Чернівецької областей.

Загалом відбірковий тур буде проходити упродовж 2 днів у 5 регіонах країни, де за право потрапити до наступного етапу змагатимуться 27 команд.
Назва турніру – «Георгіївській кубок» обрана не випадково, адже саме Георгій Змієборець є символом спецпідрозділів БОЗ з самого початку їх заснування.
Перед початком перших ігор учасників та гостей турніру привітало керівництво буковинської міліції, представник головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України В’ячеслав Кайдаш, голова асоціації з міні-футболу чернівецької області Василь Фурман, та представники місцевої влади.

Цей турнір проводиться вперше, однак, будемо сподіватись, що такі змагання стануть доброю традицією, адже гра у команді формує почуття єдності, що дуже важливо не тільки в спорті, але й у службі на захисті закону та правопорядку.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata