Представники Чернівців стали переможцями проекту «Флагмани освіти і науки України»

18 жовтня в Центральному будинку офіцерів Збройних сил України м. Києва відбулося нагородження переможців ювілейного V Загальнонаціонального проекту «Флагмани освіти і науки України».

Інформацію про інноваційну діяльність освітянських закладів та наукових установ, а також про креативних освітян, відомих науковців, які є частиною історії нашої країни, опубліковано в п’ятому довідково-біографічному виданні «Флагмани освіти і науки України».

Приємно, що серед найкращих представників освітянської галузі України є чернівчани. Вже вп’яте на сторінках книги висвітлено професійні успіхи та загальнонаціональні досягнення управління освіти Чернівецької міської ради (начальник Валентина Малишевська) як одного з провідних управлінь освіти нашої держави, робота якого є прикладом для наслідування.

Також до цьогорічного видання ввійшла інформація про три навчальних заклади м. Чернівців, а саме: Комунальний дошкільний – загальноосвітній «Навчально-виховний комплекс «Берегиня» (директор Галина Капустяк), Чернівецький ліцей № 2 (директор Андрій Сігітов), Чернівецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10 (директор Олександр Руснак).

Переможців проекту нагороджено Грамотою за вагомий внесок у розвиток освіти та виховання підростаючого покоління, нагрудним знаком «Флагмани освіти і науки України» та пам’ятним виданням «Флагмани освіти і науки України».

Про це повідомляється на сайті Чернівецької міської ради.

peredplata