У міліції Буковини – нові кадрові призначення

У міліції Буковини – нові кадрові призначенняПро це розповів сьогодні журналістам начальник УМВС України в Чернівецькій області, генерал-майор міліції Олександр Демидов.
Зокрема, нових керівників районних відділів міліції призначено у Герцаївському, Глибоцькому, Кельменецькому, Кіцманському, Сокирянському районах, у Заставнівському — виконувача обов’язків керівника районної міліції.

Головний буковинський міліціонер сподівається, що завдяки оновленню керівних кадрів у правоохоронних органах буде покладено край проявам корупції, адже, за його словами, коли керівник працює впродовж тривалого часу, у нього виникає спокуса «отримати ті чи інші блага».

Окрім того, Олександр Демидов повідомив, що за результатами аналізу стану оперативно-службової діяльності міліцейських кадрів окремих правоохоронців переведено «на інші ділянки з меншим обсягом функціональних обов’язків». «Жодного заїжджого немає, всі – буковинці. Їх знають люди в районах, а вони знають оперативну обстановку», — наголосив генерал-майор.

peredplata