З нагоди 95-ї річниці Буковинського віча свободівці висадили алею дерев

2 листопада 2013 року, в переддень 95-ї річниці Буковинського віча, члени та активісти Чернівецької міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» висадили алею дерев в одному з мікрорайонів Чернівців. Свою акцію свободівці провели як альтернативу зігнаному владою зібранню 3 листопада.

«Ми висадили кілька десятків молодих дерев у мікрорайоні «Гравітон» оскільки місцеві мешканці неодноразово зверталися до свободівської приймальні з проханням вплинути на місцеві ЖРЕПи, аби ті хоч час від часу озеленювали мікрорайон. У ЖРЕПів вічна проблема – відсутність коштів. Тому ми зібралися й самотужки висадили дерева біля поліклініки профоглядів та в одному з дворів «Гравітону», – зазначив ініціатор акції, депутат Першотравневої районної в місті Чернівці ради від ВО «Свобода» Артем Алтухов.

За словами свободівця, акція присвячена 95-й річниці Буковинського віча.

«Завтра влада зжене бюджетників, студентів на свій захід. Ми переконані, що євроінтеграція не повинна відбуватися у совєтський спосіб. Європа – це, передовсім, цивілізаційний та культурний рівень. Своєю акцією ми показуємо, що той, хто вболіває за довкілля, йде на заходи не з примусу, а з переконань, є ближчим до європейського цивілізаційного простору аніж ті, хто зганяє, та ті, кого зганяють на владні акції», – сказав Артем Алтухов.

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ВО\”Свобода\”.

peredplata