Поставка перших \”швидких\” на Буковину запланована у грудні

Про це повідомила під час брифінгу про оголошення переможців конкурсних торгів щодо державних закупівель автомобілів екстреної медичної допомоги директор приватного акціонерного товариства «НВО «Практика» Юлія Борисова, представник однієї із компаній, яка виграла тендер.

– Таку значну кількість автомобілів, що потребує служба екстреної медичної допомоги України, неможливо поставити однією партією. Жоден виробник у світі не має потужностей, які б дозволили йому це зробити. Тому перші автомобілі надійдуть на початку грудня, а остаточні поставки ми плануємо здійснити наприкінці березня 2014 року, – сказала Юлія Борисова.

За її словами, всі автомобілі швидкої допомоги, які постачатимуться ПрАТ «НВО «Практика», а це автомобілі типу В та С, відповідатимуть не лише Національному стандарту, а й відповідним європейським нормам. Ці швидкі також будуть оснащені сертифікованим обладнанням, яке зареєстроване в Україні як засоби медичного призначення. Воно вироблене в Італії, Німеччині, Іспанії, Англії, США, Японії.

За інформацією прес-служби МОЗ.

peredplata