Чернівецька громада підтримала реконструкцію системи водопостачання міста

11 листопада у приміщенні Чернівецької міської ради відбулися громадські слухання, на яких розглядалося питання: «Оцінка впливів на навколишнє середовище (ОВНС) планової діяльності по об’єкту «Реконструкція систем водопостачання у м. Чернівці, І черга» для «Проекту муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія I».

Метою проведення громадських слухань було ознайомлення громадськості з документацією та проектними матеріалами ОВНС по проекту «Муніципальне водне господарство м. Чернівці, стадія I» та отримання від зацікавлених сторін пропозицій і зауважень з цих питань у формі безпосереднього спілкування.
Реконструкція систем водопостачання позитивно вплине на забезпечення Чернівців питною водою, адже завдяки їй вдасться підвищити надійність, зменшити аварійність в роботі системи видобутку, подачі і розподілу води, зменшити енергоспоживання, втрати і витрати води.

За результатами громадських слухань було прийнято одноголосне рішення щодо підтримки реконструкції системи водопостачання м. Чернівці для «Проекту муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія I».

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata