Чернівецькі маршрутки обладнають системою «GPS» навігації та відеореєстраторами

З метою організації належного рівня транспортного обслуговування населення на автобусних маршрутах загального користування в м.Чернівцях відбулося засідання конкурсного комітету з визначення перевізників пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування. Об’єктами конкурсу, участь в якому взяли 12 перевізників, виступали маршрути №1, №9, №9-А, №14, №25, №27, №38, №40, №26, №26-А та №31.
Переможці конкурсу зобов’язалися виконувати вимоги законодавчих та інших нормативно-правових документів, які регламентують перевезення пасажирів автомобільним транспортом. Перевезення пасажирів здійснюватиметься по тарифах, погоджених міськвиконкомом. Перевізники зобов’язані на протязі шести місяців обладнати автобуси на маршрутах системою «GPS» навігації з автоматичним оголошенням зупинок громадського транспорту.

Окрім того, конкурсним комітетом було рекомендовано встановити в салонах автобусів відеореєстратори для підвищення відповідальності водія та пасажира. Також перевізники долучатимуться до утримання зупинок громадського транспорту, які за результатами конкурсу закріплені за ними.
Джерело: Буковинська правда

peredplata