Хотин відкриває сезон полювання на зайців

Хотин відкриває сезон полювання на зайців1 грудня 2013 року ДП «Хотинське лісове господарство» Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства відкриває сезон полювання на зайця-русака. Добувати тварину за наявності всіх необхідних документів можна буде в угіддях мисливського господарства «Придністровське». Триватиме сезон трохи більше місяця – до 12 січня 2014 року.

Також у мисливських угіддях ДП «Хотинське ЛГ» з листопада 2013 року відкрито сезон полювання на кабана та козулю. Добувати цих парнокопитних тварин дозволено до 29 грудня 2013 року.
Чернівецьке ОУЛМГ нагадує, що згідно із Законом України «Про мисливське господарство та полювання» документами, які надають право на добування диких тварин, є посвідчення мисливця, картка обліку добутої дичини і порушень правил полювання, дозвіл на добування мисливських тварин та дозвіл на користування вогнепальною мисливською зброєю. На собак мисливських порід, якщо їх використовують під час полювання, необхідно мати паспорт.
Прес-служба Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства

peredplata