У Чернівецькій області відзначили кращих вчителів

У центрі естетичного виховання «Юність Буковини» сьогодні, 13 грудня, за участі голови обласної державної адміністрації відбулось урочисте закриття Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014». Повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

У своєму вітальному слові керівник виконавчої влади краю зауважив, що в цьому престижному професійному конкурсі беруть участь віддані улюбленій справі люди, фахівці високого класу, котрим не байдуже майбутнє їх учнів, духовне здоров’я нації та суспільства. «Окрім цього, впевнений, конкурс сприяє підвищенню ролі вчителя у нашому суспільстві, престижності професії та творчим пошукам, удосконаленню фахової майстерності педагога. До того ж, це чудова можливість поширення передового професійного досвіду та незалежної експертної оцінки педагогічних досягнень наших освітян», – додав голова облдержадміністрації.

За словами Михайла Папієва, починаючи з 1995 року, відколи в Україні стартував конкурс «Учитель року», учасниками його І та ІІ етапів стали 1050 педагогів Буковини, і за 18 років його проведення Чернівецька область має 7 переможців та 14 лауреатів.

Сьогодні під час урочистостей голова обласної державної нагородив переможців конкурсу у номінаціях: «Директор школи» – Людвігу Цуркан, «Початкові класи» – Харченко Аллу, «Географія» – Добровську Оксану, «Трудове навчання» – Палія Юрія, «Світова література» – Євілевич Оксану та «Румунська мова» – Лупу Міхаєлу.

«Бажаю вам, аби на загальноукраїнському рівні ви гідно представили Буковину, продемонстрували глибокі знання сучасних досягнень психолого-педагогічної науки, проявили себе фахівцями високого рівня», – зазначив голова облдержадміністрації.

peredplata