Чернівчан запрошують до Різдвяного містечка

19 грудня о 17.00 на Соборній площі Чернівців відбудеться урочисте відкриття центральної новорічної ялинки, Різдвяного ярмарку, Палацу Діда Мороза та Льодової ковзанки. Усі бажаючі зможуть переглянути святковий концерт і взяти участь у веселих конкурсах та розвагах. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

На площі створено всі умови, щоби і дорослі і маленькі відвідувачі могли зануритися в казкову атмосферу. Протягом усіх свят тут відбуватимуться концерти, дискотеки, театралізовані вистави. Все це разом створюватиме особливу атмосферу веселого й теплого свята для дітей та всієї родини з національним буковинським колоритом.

Ярмарок та ковзанка працюватимуть до 20 січня. На ярмарку можна буде придбати ялинкові прикраси, новорічно-карнавальну атрибутику, дитячі іграшки, сувенірну продукцію народних майстрів, хлібобулочні та кондитерські вироби, кулінарні вироби, продукцію ресторанного господарства, безалкогольні гарячі напої, глінтвейн, цукрову вату, карамельний поп-корн тощо.

Ярмарок працюватиме щоденно з 9:00 до 22:00 год. У ніч з 31 грудня 2013 року на 1 січня 2014 року – з 9:00 до 6:00 год. 13 січня 2014 року – з 9:00 до 24:00 год.

Для дітей щоденно з 11:00 до 20:00 год. безкоштовно працюватиме новорічна ковзанка і Палац Діда Мороза. Також дітлахи зможуть безкоштовно кататися на поні та конях.

Упродовж дії Різдвяного ярмарку святкову атмосферу та настрій створять аніматори із новорічною розважальною програмою та казковими героями.

peredplata