Внаслідок негоди буковинські рятувальники відбуксирували 12 вантажівок

Внаслідок погіршення погодних умов, а саме посилення снігу, сьогодні у Чернівецькій області мали випадки ускладнення проїзду на окремих ділянках дороги. Для надання допомоги водіям автомобілів, котрі через опади не могли самостійно продовжити рух, було залучено пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС.
Зокрема, на об’їзній дорозі міста Хотин рятувальники надали допомогу водію вантажного автомобіля, котрий не міг самостійно продовжити рух трасою.

Внаслідок негоди буковинські рятувальники відбуксирували 12 вантажівок

На об’їзній дорозі міста Чернівці поблизу села Остриця Герцаївського району рятувальники за допомогою тягача підвищеної прохідності відбуксирували 11 вантажівок. Водії автомобілів не змогли проїхати на підйомній ділянці дорозі, внаслідок чого на певний час на місці події утворився затор. Бійці Служби порятунку допомогли їм подолати проблемну частину дороги, після цього рух транспорту був відновлений. Про це інформує прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, Управління ДСНС України у Чернівецькій області закликає громадян бути обережними на дорогах і без особливої потреби не виїжджати на далекі відстані.

peredplata