Рятувальники Чернівецької області допомагають водіям на автошляхах

У зв’язку з ускладненням погодних умов на дорогах Чернівецької області виникло ускладнення автомобільного руху.

Зокрема, у селі Бояни Новоселицького району працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області за допомогою спецтехніки підвищеної прохідності здійснили буксируванню автобуса. Також у селі Рингач Новоселицького району бійці ДСНС надали допомогу у подоланні підйому 2 вантажним автомобілям. У селі Звенячин Заставнівського району рятувальники відбуксирували 2 вантажні автомобілі.

У Чернівцях по вул. Московської Олімпіади працівниками УДСНС України у Чернівецькій області здійснено буксирування бензовозу. В подальшому всі автомобілі змогли продовжити свій рух самостійно. Загалом протягом вихідних рятувальники відбуксирували 5 вантажних автомобілів та 1 автобус. Окрім цього, в місті Сторожинець через складні погодні умови на проїжджу частину впало дерево. Рятувальники за допомогою спецтехніки прибрали дерево, після чого рух по проїжджій частині було відновлено.

Від Управління ДСНС України у Чернівецькій області для надання допомоги громадянам залучалася 6 одиниць техніки та 22 чоловіки особового складу. На ділянках доріг, де можливі ускладнення руху, продовжують чергувати рятувальники зі спецтехнікою. Повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata