Пожежі на Буковині

6 лютого у селі Луківці Глибоцького району виникла пожежа в господарській будівлі місцевого мешканця. Дерев’яні конструкції будівлі сприяли швидкому поширенню вогню, тому існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані 2 житлові будинки та гараж. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 14 смт. Глибока та місцеві пожежні охорони сіл Валя Кузьміна, Чагор та Луківці відразу виїхали за місцем виклику. Вогнеборці оперативно локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому небезпеку було повністю ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю господарської будівлі та речі домашнього вжитку. Загальна площа пожежі склала 80 кв.м.. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС від знищення вдалося врятувати 2 житлові будинки та гараж. Постраждалих немає.

Ще одна господарська будівля того ж дня горіла у селі Мольниця Герцаївського району. Через сіно, яке знаходилося всередині будівлі, та дерев’яні елементи будівлі вогонь швидко розповсюджувався. За лічені хвилини полум’я поширилося на площу 60 кв.м.. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Герца та місцева пожежна охорона села Мольниця, які прибули на місце події, локалізували та повністю ліквідували пожежу. Завдяки цьому вдалося не допустити поширення вогню на поруч розташований житловий будинок. Вогнем знищено сіно, пошкоджено господарську будівлю. Рятувальники зберегли від знищення житловий будинок. На пожежі ніхто не постраждав.

7 лютого в Чернівцях по вул. Авангардній горіла господарська будівля. На ліквідацію пожежі були направлені 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 2 обласного центру. За лічені хвилини пожежа була повністю ліквідована. Полум’ям знищено господарський інвентар. Загиблих та травмованих на пожежі немає. Повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata