Звітність про зайнятість інвалідів треба здати до 1 березня

До уваги керівників підприємств, установ, організацій та фізичних осіб, що використовують найману працю.

Обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів нагадує про необхідність здачі до 1 березня 2014 року звіту №10-ПІ (річна) «Про зайнятість та працевлаштування інвалідів» за 2013 рік.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 31 січня 2007 року №70, зазначену звітність до зазначеної дати подають підприємства, установи, організації та фізичні особи, що використовують найману працю та у котрих за основним місцем роботи у 2013 році працювало 8 і більше осіб.
Підприємства, установи, організації та фізичні особи, незареєстровані в облвідділенні Фонду, повинні до 1 лютого 2014 року обов’язково зареєструватися та разом зі звітом подати:

– заяву про реєстрацію роботодавця у відділенні Фонду СЗІ;
– копію довідки про включення до ЄДРПОУ (засвідчену печаткою);
– копію виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (засвідчену печаткою).

Юридичні особи, які повністю утримуються за рахунок коштів державного або місцевого бюджетів, мають подати також копію довідки від органу державної податкової служби про включення їх до реєстру неприбуткових установ.

Нагадуємо також, що за несвоєчасне подання звітності керівники несуть адміністративну відповідальність у встановленому ч. 2 ст. 188-1 КУпАП порядку.
Звертаємо увагу, що звітність за 2013 рік необхідно подавати безпосередньо до обласного відділення Фонду СЗІ або надсилати листом на адресу:
м. Чернівці, вул.. Червоноармійська, 87 Г.
Тел. 4-23-14; 4-49-26.

peredplata