Чиновники обіцяють завершити ремонт декількох чернівецьких вулиць до кінця року (ВІДЕО)

Чиновники обіцяють завершити ремонт декількох чернівецьких вулиць до кінця року.

– Ті вулиці, які були початі в минулих роках, вже включені в титульні списки, і в цьому році буде робитися все можливе, щоб їх закінчити, – розповів заступник директора департаменту ЖКГ, начальник управління комунального господарства Микола Гушул.

За його словами, зараз основна задача – закінчити ремонт на вулиці Боярка, пров.Ентузіастів, вулицях Богдана Хмельницького, Мукачівська, Білоруська, Стасюка та ін. Кошти на ремонт всіх цих вулиць закладені в бюджет розвитку. Як тільки надійдуть кошти – роботи по ремонту будуть продовжуватися.

Найпроблемнішою вулицею Микола Гушул називає вул.Боярка, оскільки підприємство, котре виграло тендер на ремонт цієї вулиці, занизило ціну пропозиції. Тому коштів на закінчення ремонту цієї вулиці немає в договорі.

Разом з ремонтом вулиць у міськраді планують взятися за встановлення пандусів та світлофорів. Контролювати облаштування пандусів буде спеціальна Комісія по доступності. В неї входять працівники управління соціального захисту, громадські організації і представник Департаменту ЖКГ.

Загалом на 2014 рік на утримання і ремонт доріг в Чернівцях передбачено більше 57 млн. гривень. Разом з тим є заборгованість у 5,7 млн гривень за роботи, проведені минулого року.

Діонісія Кернична

peredplata