У Чернівцях вже є 9 офіційних мільйонерів

До завершення кампанії декларування залишилось трохи більше місяця. Зазвичай, саме в цей час значно пожвавлюється процес декларування. Вже 1454 чернівчан не тільки виконали свій конституційний обов’язок, здавши декларації про майновий стан та доходи, але й отримали право на податкову знижку.
«Серед тих, хто вже задекларував доходи – 9 мільйонерів, загальна сума задекларованого ними доходу склала 21,3 мільйони гривень. Чернівецькі мільйонери отримали доходи від продажу нерухомого майна, інвестиційний прибуток, отриманий дохід від заробітної плати та дарування. Найбільша сума – 8,0 млн. грн.», – повідомив заступник начальника ДПІ у м. Чернівцях Віктор Гетьман.
«Наразі 620 чернівчанин вже подали декларації на податкову знижку, яка складає до повернення 742,72 тис. грн. Станом на 27 березня вже 307 жителів обласного центру повернули собі 398 тис. грн. податку»,- зазначив посадовець.
Державна податков інспекція у м. Чернівцях закликає громадян вчасно, не відкладаючи на останній день, задекларувати свої доходи. Для зручності декларантів на веб-порталі Міндоходів діє сервіс „Декларування он-лайн”, який дає змогу заповнювати декларацію в електронному вигляді. Для цього платнику достатньо мати ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які надаються безкоштовно.
Нагадуємо, що для отримання податкової знижки річну декларацію про майновий стан і доходи можна подавати протягом усього поточного року.

Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata