408 чернівчан повернуть собі більш як півмільйона податку

З початку кампанії декларування вже подано 408 декларацій на податкову знижку. Загальна сума, яку повернуть декларантам складає 542,0 тис. грн.
З цієї кількості 331 – витрати у вигляді коштів, сплачених платником податків на користь закладів освіти на суму 363,0 тис. грн.; 36 – частина процентів сплачених за користування іпотечним житловим кредитом на 137,0 тис. грн.; 39 чернівчан включили до податкової знижки витрати на сплату страхових платежів на 38,8 тис. грн., по одному мешканцю претендують на повернення податку за оплату репродуктивних технологій та благодійність.
Станом на 12 березня до кампанії декларування доходів цього року вже долучились 606 чернівчан, які задекларували 27,2 млн. грн.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях закликає громадян вчасно, не відкладаючи на останній день, задекларувати свої доходи. Для зручності декларантів на веб-порталі ДФС діє сервіс „Декларування он-лайн”, який дає змогу заповнювати декларацію в електронному вигляді. Для цього платнику достатньо мати ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які надаються безкоштовно.
Нагадуємо, що граничний термін для подання річної декларації про майновий стан і доходи – 30.04.2015р., ті ж громадяни, які претендують на податкову знижку, можуть подати декларації за 2014 рік до 31 грудня 2015 р. Щиро запрошуємо чернівчан декларувати свої доходи!
Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata