У чернівецькій податковій відбувся День відкритих дверей

У чернівецькій податковій відбувся День відкритих дверейВчора у міській податковій інспекції відбувся День відкритих дверей для студентів-магістрів ЧТЕІ КТЕУ. У дружній та невимушеній атмосфері пройшов цей захід. Начальник інформаційно-комунікаційного відділу Наталія Бальон, яка провела цікаву екскурсію будівлею інспекції, розповіла про історію формування податкової системи України, сутність сучасних податків та про відповідальну роботу податківців. Під час зустрічі студенти дізнались про новації у процесі адміністрування податків, Концепцію реформування податкової системи, про електронні сервіси, завдяки яким подавати звітність платникам податків стало набагато простіше та комфортніше.

«Ми завжди раді бачити молодь у стінах Державної податкової інспекції, адже сучасних студентів цікавить реальна практика, а ми, зі свого боку, зацікавлені у наповненні якісного кадрового резерву», – підкреслила під час спілкування зі студентами Наталія Бальон та акцентувала на важливості сплати податків, як невід’ємної частини функціонування держави, а також на відповідальності в разі порушення податкового законодавства.
На завершення зустрічі податківці пообіцяли незабаром відвідати майбутніх фінансистів з цікавими лекціями на податкову тематику, а двері Центру обслуговування платників податків ДПІ у м. Чернівцях відкриті для всіх бажаючих не тільки у день відкритих дверей, а і завжди.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях запрошує усіх бажаючих скористатись можливістю та більше дізнатись про роботу чернівецького податкового відомства. Попередній запис здійснюється за телефоном: 54-60-24.

Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata