Еко-день у Чернівцях

Еко-день у Чернівцях Чернівецька обласна громадська організація «Захист» спільно із Чернівецькою командою «Зробимо Україну Чистою» 29 березня запрошують провести разом еко-день.

Пропонуємо провести сонячний суботній день, поєднавши цікаве із корисним. Відірвавшись на один день від комп’ютера, набравшись енергії у спілкуванні з природою та людьми, присвятивши свій час Землі.

Програма еко-дня:

09:45 – 12:00 – продовження серії суботників-екскурсій. Цього разу ідемо робити лад у сквері на вулиці Пирогова та слухати розповідь про історію цієї місцини. Попередній збір на Соборній площі біля пам’ятника.

13:00 – 18:00 – Четвертий Фрімаркет. Безкоштовно обмінюємось речами, спілкуємось з однодумцями, позбавляємось зайвого та знаходимо цікавинки.

13:00 – 18:00 – На Соборній площі (де була ялинка) малюємо з дітками на асфальті крейдою. Юним художникам та їх батькам допомагатимуть наші волонтери.

18:00 – 20:00 – Дивимось еко-кінофільм у приміщенні організації «Пласт» на Ломоносова, 2. Стрічка «Trashed» покаже, як багато ми залишаємо після себе сміття та що з цим робити.

20:30 – 21:30 – Завершення дня акцією «Година Землі». Разом вимкнемо освітлення у себе вдома, на Ратуші та Центральній площі! У програмі – виступ театру вогню та викладання еко-символів зі свічок. Просимо учасників взяти із собою свічки.

peredplata