ОПОРА: За виборами на Буковині вже зголосились спостерігати більше 30 добровольців

ОПОРА: За виборами на Буковині вже зголосились спостерігати більше 30 добровольців Станом на 1 квітня 2014 року спостерігати за виборами Президента України 25 травня 2014 року на Буковині зголосилось вже понад 30 добровольців (по Україні загалом – 957), з них більшість – молоді люди до 35 років, мешканці міста Чернівці. Люди залишили свої контактні дані у відповідній формі реєстрації. Відібрані і навчені кандидати будуть брати участь у спостереженні за президентськими виборами 25 травня 2014 року в якості короткотермінових спостерігачів.
Нагадаємо, Громадянська мережа ОПОРА 26 лютого оголосила про початок реєстрації спостерігачів для спостереження на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року.
Громадянська мережа ОПОРА розпочала масштабну кампанію моніторингу за виборами Президента. Вже з перших днів процесу 150 довготермінових спостерігачів стежитимуть за перебігом кампанії у всіх регіонах, у Чернівецькій області працюватимуть 4 довготермінових спостерігачі. У день голосування організація мобілізує 2000 активістів по всій Україні для здійснення паралельного підрахунку голосів на основі статистичної вибірки та якісного спостереження.
ОПОРА запрошує активних громадян долучитись до кампанії зі спостереження за виборами Президента 25 травня 2014 року. Задля цього потрібно заповнити реєстраційну форму, перейшовши за вказаним посиланням – http://oporaua.org/news/4400-opora-rozpochala-monitoryng-vyboriv-prezydenta.

Важливу інформацію про вибори, порушення під час виборчої кампанії, хід та результати кампанії зі спостереження можна знайти на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.org/

peredplata