В Україні наближається до завершення кампанія з декларування доходів громадян, отриманих протягом 2013 року.

Шановні чернівчани!
В Україні наближається до завершення кампанія з декларування доходів громадян, отриманих протягом 2013 року. Як свідчать оперативні дані, жителі нашого міста підійшли до цього процесу відповідально та добросовісно. На сьогодні близько тисячі громадян вже виконали свій конституційний обов’язок та задекларували понад 75 мільйонів гривень доходу. Є вже і дев»ять офіційних мільйонерів. Це свідчить, насамперед, про сумлінне ставлення наших земляків до громадянських обов\’язків та про прагнення зробити свій вклад у розвиток міста. Адже повна і вчасна сплата податків є запорукою виконання важливих соціальних програм і виплат.
У приміщенні Центру обслуговування платників податків Державної податкової інспекції у м. Чернівцях створено належні умови для полегшення процесу подання декларацій, забезпечено відкритий доступ громадян до інформації. Працівники фахово роз\’яснюють норми податкового законодавства, надають консультативну допомогу під час заповнення декларацій. Для поліпшення рівня обслуговування платників другий рік поспіль працює сервіс Міндоходів «Декларування он-лайн», за допомогою якого можна заповнити та надати декларацію про майновий стан та доходи через Інтернет.
Тож, звертаючись до тих мешканців міста Чернівців, хто ще не встиг подати декларацію про доходи за минулий рік, прошу не зволікати і до Великодніх свят виконати свій конституційний обов’язок з розумінням того, що сплачений податок – індивідуальний внесок кожного у загальний добробут.

З повагою,
Начальник ДПІ у м. Чернівцях Ярослав Городенський

peredplata