Обсяг введеного в експлуатацію житла на території Чернівців у першому кварталі зріс порівняно із аналогічним періодом минулого року

У березні поточного року управлінням капітального будівництва департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради розпочато виконання будівельних робіт на перехідних об’єктах минулого року.

Здійснюються інженерні забезпечення житлового кварталу по проспекту Незалежності, продовжується прокладання мереж каналізації мікрорайону, обмеженого вулицями Сторожинецькою, Героїв Майдану (Червоноармійською), Рівненською та проспектом Незалежності. Триває будівництво мереж водопостачання та водовідведення групи житлових будинків на провулку Яснополянському, 3 та 4 провулках Ходорівських. Розпочато роботи з капітального ремонту приміщень готелю СОП “Буковина” на вул. О.Гузар,1.

За оперативними даними обсяг введеного в експлуатацію житла за І квартал 2014 року на території Чернівців склав 25,7 тис. кв. м (за І квартал 2013 року – 21,8 тис. кв. м), в тому числі: багатоквартирні житлові будинки, квартири та житло відомчого підпорядкування – 16,8 тис. кв. м (за І квартал 2013 року – 7,7 тис. кв. м), індивідуальні житлові будинки – 8,9 тис. кв. м (за І квартал 2013 року – 14,1 тис. кв. м).

peredplata