Чернівецька міська рада піде сама, або її виженуть люди

Чернівецька міська рада піде сама, або її виженуть люди Ще добре й не стартувала виборча кампанія у Чернівцях, а депутати з міськради кинулися навтьоки. Вони втікають від гніву громади і майбутнього мера. Бо за час безголів’я такого тут натворили, що навіть би генерали Харабара і Москаль не розгребли. Садили б вони цих депутатів – не пересадили.
Аби у місті був порядок, треба це все міняти. Іноді варто послухати й депутата Чинуша, який уже котрий раз говорить і наполягає на тому, аби в області та у Чернівцях перезавантажити владу повністю. Тобто разом з виборами мера провести перевибори депутатів міста. Бо жоден мер, якого виберуть 25 травня, не зможе працювати з цим депутатським корпусом, який засмердівся від тушок прострочених і згадився від продажності.
Це навіть Михайлішин зрозумів і подав заяву на складання депутатського мандату. Сесія поки що не проголосувала за вигнання його з депутатів. Та разом з ним мусять йти всі 60 депутатів. Народ вибере інших. Але чи кращих і порядних? Покаже «Час»…
Петро Кобевко

peredplata