Мешканці Сторожинеччини передали продукти для потреб Буковинської сотні самооборони

Сторожинецькі свободівці вже вдруге долучилися до підтримки Буковинської сотні самооборони продуктами харчування. На Великодні свята продуктову допомогу майданівцям, які розміщуються в Чернівцях на Шевченка, 41 надали мешканці сіл Банилів-Підгірний та Стара Жадова Сторожинецького району. Про це 27 квітня 2014 року повідомив голова Чернівецької обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Віталій Мельничук.

«Впродовж останнього тижня за благословення отця Михайла за ініціативою свободівських активістів Василя та Орисі Вікірюків парафіяльна громада Юріївської церкви села Нова Жадова (кут Дібрівка вивіз) збирала продукти на підтримку бійцям-майданівцям Буковинської сотні самооборони. Люди, через газету «Свобода Буковини» та із ЗМІ отримали інформацію про будні та потреби бійців, які разом з правоохоронцями здійснюють патрулювання по місту Чернівці та області й допомагають підтримувати громадський порядок», – розповів Мельничук.

27 квітня мешканці Нової Жадови виявили бажання передати продукти для бійців самооборони, запросивши голову обласної організації ВО «Свобода» Віталія Мельничука. Разом з керівником Сторожинецького виборчого штабу ВО «Свобода» Василем Назарком, Віталій Мельничук відвідав Нову Жадову та, поспілкувавшись з присутніми мешканцями, щиро подякував за ті щедрі гостинці, які передано для бійців Буковинської сотні. Місцеві мешканці попросили, аби бійці Сотні з гостинами відвідали 300-й полк, адже туди мобілізовані кілька молодих людей з цього села.

Бійці Буковинської сотні самооборони цього ж дня з гостинцями відвідали мобілізованих призовників в розміщенні колишнього 300-го полку.

«Дуже приємно, що мешканці інших районів області, за ініціативи свободівських виборчих штабів, також підтримують майданівців, самооборонців та мобілізованих призовників. Дружні стосунки бійців-майданівців, за їхньою ініціативою, через взаємопідтриму та побратимство, впродовж найближчих тижнів будуть встановлені з усіма військовими частинами області», – повідомив Віталій Мельничук.

peredplata