У Чернівецькій області минулої доби виникло 3 пожежі

Протягом 13 травня у Чернівецькій області виникло 3 пожежі, дві з яких сталися у Сторожинецькому районі. Так, у селі Давидівка Сторожинецького району виникла пожежа в житловому будинку. Загорання виникло на горищі будинку. Оскільки стіни та перекриття будівлі були дерев’яними, вогонь швидко поширився і перекинувся на поруч розташовану господарську будівлю, яка також була дерев’яна. На місце події було направлено черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 12 міста Сторожинець та місцеві пожежні охорони сіл Давидівка та Банилів-Підгірний. Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття, а в подальшому ліквідували пожежу. Загальна площа пожежі склала 105 кв.м.. Полум’ям знищено покрівлю житлового будинку та господарської будівлі, господарські речі та майно. Завдяки оперативним діям пожежно-рятувальних підрозділів від знищення вдалося врятувати господарську будівлю. Постраждалих на пожежі немає.
Ще одна пожежа виникла у місті Сторожинець. Горіла суха трава на відкритій території площею 80 кв.м.. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки місцевому населенню вдалося самотужки ліквідувати небезпеку. Вогнем знищено суху траву Загиблих та травмованих внаслідок пожежі немає.
У Чернівцях по вул. Червонофлотській горів дачний будинок. На місце події виїжджали 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру, які ліквідували пожежу. Постраждалих немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata