БУКОВИНЦЯМ ЗЕКОНОМИЛИ 8 МЛН. ГРН. У 2014 РОЦІ

Внаслідок надання рекомендацій адміністративною колегією Чернівецького територіального відділення Антимонопольного комітету України суб\’єктами господарювання області проведено перерахунки за неякісно надані послуги.
Діяльність суб’єктів господарювання Чернівецької області, які діють на ринку постачання теплової енергії знаходиться на постійному контролі територіального відділення. Кожне теплопостачальне підприємство, що надає такі послуги займає монопольне (домінуюче) становище на цьому ринку в межах мереж, що ним експлуатуються.
Відповідно до законодавства такий виконавець зобов’язаний провести протягом місяця перерахунок розміру плати за надані споживачеві послуги з теплопостачання у разі ненадання або надання їх в неповному обсязі, зниження якості, тощо.
На виконання рекомендацій територіального відділення Комітету теплопостачальні підприємства Буковини провели необхідні перерахунки за неякісно надані послуги в опалювальний період 2013-2014 років. Відтак, споживачів було звільнено від сплати послуг на загальну суму 8 млн.грн.

ЧЕРНІВЕЦЬКЕ ОБЛАСНЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ

peredplata