Вийде глянцевий журнал, присвячений Петрівському ярмарку

Спеціально до Петрівського ярмарку в Чернівцях започатковано новий журнал \”Петрівський ярмарок\”, який не тільки розповість про історію свята і цікаві факти його проведення, а й запропонує цікаві інтерв\’ю, фото, перелік учасників цього форуму, підприємства і організації різних видів діяльності.

У журналі \”Петрівський ярмарок\” ви зможете знайти масу цікавого про одне з найвідоміших на Буковині свят, подивитися фоторепортажі з попередніх ярмарків. Також в журналі ви знайдете контактну інформацію учасників ярмарку. Відзначимо, що в Петрівському ярмарку беруть участь організації, фірми і підприємства не лише з Чернівців та Чернівецької області, а й з інших областей України і навіть з-за кордону. На ярмарку вони презентують свої послуги та товари, які завжди є можливість придбати або замовити.

Журнал \”Петрівський ярмарок\” отримають гості, учасники міського свята. Також примірники часопису будуть направлені до органів міської влади, установ та відомств Чернівців. Журнал розповсюджуватиметься повсюдно на Петрівському ярмарку. Крім того, журнал буде представлений в продажу – в кіосках і відділеннях «Укрпошти».

\”Петрівський ярмарок\” – це глянцевий журнал повноколірного друку, який випускається на якісному папері. Вас чекає цікавий і якісний дизайн, а також маса корисної інформації в журналі \”Петрівський ярмарок\”!

Для розміщення інформації та пропозицій звертайтеся до редакції за тел. (050) 413 77 66, (0372) 906-606.

peredplata